Lid worden

 afbeelding

Van de leden van het HanzeOrkest verwachten we een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en een hoog speelniveau. Je krijgt er concerten voor terug.

In twee periodes per jaar (sept-nov en feb-april) repeteren we elke woensdagavond in het Gymnasium Celeanum, Zoom 37 te Zwolle. De repetities zijn van 19.15 (zitten, 19.30 uur spelen) tot 22.00 uur.

Ook is er elke periode een repetitie zaterdag of weekend.

Heb je belangstelling, kom dan eerst een keer meespelen. Je kunt je hiervoor aanmelden via het contact formulier Ook hebben we een aantal open repetities voor kennismaking aan het begin van elke repetitieperiode. NB voor een aantal instrumenten hebben we vacatures, maar niet voor alle.

Wil je orkestlid worden dan meld je je aan. Vervolgens speel je tenminste 4 repetities mee. Dan bekijken de aanvoerder en de concertmeester of je je partij voldoende kunt spelen om daadwerkelijk lid te worden van het orkest. Het bestuur van het orkest beslist uiteindelijk.

Van orkestleden verwachten we:

  • Dat ze thuis hun partij studeren.
  • Dat ze zich aanmelden voor een heel project (voor- en/of najaar)
  • Dat ze in principe alle repetities aanwezig zijn, en overleg hebben met aanvoerder/concertmeester als ze toch verhinderd zijn
  • Dat ze zich niet kritisch opstellen.
  • Een financiële bijdrage in de vorm van contributie per project.

Meer informatie kan je aanvragen via het contact formulier.